Liigat

Tornbergin ja OLS:n välinen sopimus purettiin keskellä kesää: ”Oli tiedossa, että näin voi käydä”

01.08.
2019
Liigat

Otso Tornbergia ei nähdä sittenkään OLS:n paidassa. Arkistokuva: Jari Turunen

OLS ja hyökkääjä Otso Tornberg purkivat kesäkuun lopussa sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Tornberg siirtyi liigajoukkueen riveihin viime kauden jälkeen Divarin LNM:sta. Tornberg on pelannut urallaan Divaria ja miesten liigaa sekä OLS:ssa että LNM:ssa. Purun syynä oli muutto opiskelun perässä.

– Sopimusta tehdessä oli tiedossa, että näin voi käydä. Olen iloinen Otson puolesta, että hän sai mieluisan opiskelupaikan. Meidän kannalta tietysti harmi, ettei se paikka ollut nyt Oulussa, OLS:n pääluotsi Jani Lipsanen kommentoi seuran sivuilla.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen