KalloCast: Kausiennakon sijat 9-14 – ”Ainoastaan se ruistaikinakuori on jäljellä kalakukossa”

Jäljellä enää vain ohuet kuoret kalakukossa? Welhoille povataan hankalaa kautta. Kuva: Juhani Järvenpää

Jäljellä enää vain ohuet kuoret kalakukossa? Welhoille povataan hankalaa kautta. Kuva: Juhani Järvenpää

KalloCastin kakkoskauden kakkosjaksossa pureudutaan Salibandyliigakauden 2019-2020 ennakkotunnelmiin.

Jaksossa käydään lähtökohtaisesti läpi Pääkallo.fi:n kausiennakkoa, joka julkaistiin tiistaiaamuna. Kausiennakossa käytettiin viiden eri asiantuntijan arvioita oikean rankingin löytämiseksi. Podcastin isännät Joel Siltanen ja Toni Lötjönen peilaavat omia sijoitusarvioitaan julkaistuun kausiennakkoon, ja pyrkivät tuomaan esiin muitakin seikkoja ennakon ulkopuolelta.

Jaksossa 26 käydään läpi joukkueet, jotka on arvioitu ennakossa sijoille 9-14 ja ne käydään läpi käänteisessä järjestyksessä. Torstain toisessa osiossa käydään läpi joukkueet, jotka arvioidaan sijoille 1-8. Tuossakin jaksossa joukkueet käydään läpi käänteisessä järjestyksessä.

KalloCast löytyy Soundcloudin lisäksi Spotifysta, Acastista ja Itunesista. Jakso nauhoitettiin Gamesaverin tiloissa ja sen teknisinä tukina toimivat Jari Nissinen sekä Reeo Tiiainen.