Kooste: Homi sai maalihanat auki maajoukkuedebyytissään

Sofia Leino maalasi kahdesti Ruotsin verkkoon. Kuva: © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

Sofia Leino maalasi kahdesti Ruotsin verkkoon. Kuva: © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

Suomen ja Sveitsin naisten salibandymaajoukkueet mittasivat toisiaan perjantaina maaottelun merkeissä Salossa. Ottelun peliaika päättyi tasan, mutta Suomi vei voiton rankkarikisassa, joten loppuluvut kirjattiin 5-4 rl.

Suomen maalintekijöitä olivat Sofia Leino (2+0), Oona Kauppi (1+1) ja Johanna Homi. Homi osui ensimmäisessä pelaamassaan maaottelussa. Rankkareissa Suomen onnistujia olivat Trine Sällström ja Sara Piispa, eikä Sveitsi onnistunut maalinteossa. Suomi pelaa toisen ottelunsa sunnuntaina klo 11.30 Salohallissa, ja silloin vastassa on Tshekki.

Ottelutilastot
Anssi Koskisen ottelukuvat
Esa Takalon ottelukuvat