Liigat

Oilers julkaisi mielenkiintoisen sopimuksen – Pajukoski palaa kokoonpanoon

27.09.
2019
Liigat

Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Esport Oilers tiedotti perjantaina, että Perttu Pajukoski, 30, liittyy joukkueen kokoonpanoon. Pajukoskella on joukkueen mukana toistaiseksi.

Pajukoski on pelannut viimeiset kaksi kautta kakkosdivaria SBS Kingsissä. Sitä ennen laituri ehti pelata 272 liigapeliä SPV:ssä ja Oilersissa. Pajukoski oli aiemmalla aktiiviurallaan myös hyvin tehokas, kuten pistetilasto 222+125 kertoo. Pajukosken palkintokaapista löytyy kaksi SM-pronssia ja yksi SM-hopea.

– Äärimmäisen hyvillä fiiliksillä ja avoimin mielin takaisin Oilersiin. Hieman on kopissa porukka nuorentunut ja useampia uusia tuttavuuksia sekä joukkueessa että valmennuksen puolella. Tutustutaan tässä vielä ihmisiin ja uusiin toimintatapoihin, Pajukoski kommentoi seuran sivuilla.

Pajukoski ei välttämättä pelaa vielä lauantaina Welhoja vastaan.

– Oma tilanne lauantaille on vielä hieman auki, mutta jos on paikat pelikunnossa ja valmennus vielä kentälle laskee, niin klassisesti tilanne ja vaihto kerrallaan. Varmasti jokunen jännäripurukin vatsassa kiertää. Realismi kuitenkin on, että edellisestä liigamatsista on sellainen 2,5 vuotta, joten en välttämättä lähde hattua tekemään ensimmäiseen erään. Kauden ensimmäinen kotipeli ja pomminvarmasti nälkäinen ja liikkuva Oilers astelee TUHin kaukaloon, Pajukoski sanaili seuran sivuilla.

Pajukosken paluu tuo mukavasti kokemusta muuten erittäin nuorekkaaseen espoolaisryhmään.

– Hienoa, että saadaan kokenut kaveri mukaan. Pertulla on annettavaa jengille niin kaukalon sisä- kuin ulkopuolella. Perttu on kokenut ja rauhallinen kaveri, joka tasapainottaa hyvin nuorekasta ryhmäämme. Profiloin hänet luotettavaksi yleispelaajaksi, joka taipuu eri rooleihin ja koostumuksiin. Potentiaalisesta tulivoimasta kertovat kolmesataa tehopistettä Salibandyliigassa. Odotan, että Pertun panos tekee Öljymiehistä piirun verran paremman joukkueen, päävalmentaja Luukkonen sanaili.

Oilersin uutinen

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen