Ulkomaat

Ruotsalaislehti arvioi Superliigan pelaajia – Veera Kaupin arvosana 6/5

13.09.
2019
Ulkomaat

Veera Kauppi ylitti normaalin arvosteluasteikon. Kuva: © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

Ruotsalaislehti Innebandymagazinet antoi Plus-osiossaan kaikille Ruotsin naisten liigan pelaajille arvosanat kauden alla.

Suomalaispelaajat saivat arviossa pääosin hyviä arvosanoja asteikolla 1-5. Poikkeuksen teki kahdesti maailman parhaaksi valittu Veera Kauppi, joka sai koko sarjan parhaan arvosanan, joka vieläpä ylitti normaalin arvosteluasteikon. Kaupin arvosana olikin hiukan yllättäen 6/5.

Arvosteluasteikossa arvosanan 5 sai vahva maajoukkuetason pelaaja. Suomalaisista vitosen saivat Oona Kauppi, My Kippilä ja Mia Karjalainen. Arvosanan 4 saivat pelaajat, jotka arvioitiin SLL:n kärkipelaajaksi, mutta olivat maajoukkueen suhteen ”siinä rajoilla”. Tämän arvosanan saivat Jenna Saario sekä Laura Manninen, jotka kyllä molemmat ovat Suomen maajoukkueen runkopelaajia, mutta ilmeisesti vertauskohta kosketti Ruotsin maajoukkuetta.

Suomalaispelaajien arvosanat:
Veera Kauppi 6/5
Oona Kauppi 5/5
Jenna Saario 4/5
My Kippilä 5/5
Laura Manninen 4/5
Mia Karjalainen 5/5

Huom. Artikkeli on maksumuurin takana.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen