Divarit

SK: Karhuilta vaihtui nyt puheenjohtaja – Ville Pietilä Benjam Levolan tilalle

24.09.
2019
Divarit

Karhuilla on ollut erinäisiä vaikeuksia kevään, kesän ja alkusyksyn aikana. Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com

Porilainen FBT Karhut on ollut tänä vuonna useasti otsikoissa. Satakunnan Kansa kertoi maanantaina, että seurassa pidettiin ylimääräinen vuosikokous, jonka seurauksena Ville Pietilä nimettiin seuran puheenjohtajaksi.

Aiemmin puheenjohtajana toiminut Benjam Levola jätti pestin kesken kauden työkiireisiinsä vedoten. Eroanomuksensa jättivät myös Timo Aaltonen sekä Tommi Vänttinen. Kolmikon korvaavat kevääseen 2020 saakka Pauliina Kyhä, Janne Hopeakangas sekä Marjo Keski-Heikkilä.

Juha Järvi, Iiro Laaksonen ja Juha-Petri Kujansuu jatkavat hallituksessa. Viimeksi mainitun piti valmentaa Karhuja Divarissa, mutta jäi pois kuukausi ennen sarjan alkua. Syynä oli joukkueen pelaajarungon hajoaminen kevään ja kesän aikana.

Karhut pelasi viime kaudella vielä miesten Salibandyliigassa. Ohuella kokoonpanolla operoiva ryhmä on aloittanut Divarissa kauden kolmella tappiolla. Joukkue saavutti kuitenkin pisteen häviämällä Nurmon Jymylle vasta rankkarikisassa.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen