Maajoukkueet

Suomen salibandymaajoukkueet tulessa viikonloppuna – näin seuraat

05.09.
2019
Maajoukkueet

Suomen miesten maajoukkue kohtaa Ruotsin maaottelussa viikonloppuna. Kuva: Mika Hilska

Kansainvälinen salibandykausi kumahtaa käyntiin tänä viikonloppuna, kun Suomen naisten, miesten, U23-miesten ja U19-poikien maajoukkueet pukevat sinivalkoiset ylleen ja käyvät kaukaloon. Suomen naiset kohtaavat Salossa Tshekin ja Sveitsin, miehet ja U19 haastavat Ruotsissa arkkivihollisensa ja U23 turnaa Latviassa.

Viikonlopun kotimainen huipputapahtuma on tietenkin kolmen maan turnaus, jossa ensi kertaa lajihistoriassa nähdään maaotteluita Salossa. Niille, jotka eivät pääse nauttimaan peleistä sillä parhaalla tavalla eli paikan päällä, on tarjolla suorat lähetykset VeikkausTV:ssä.

Ottelut:

Perjantai 6.9.2019
18.30 Suomi – Sveitsi (Salohalli)

Lauantai 7.9.2019
14.30 Sveitsi – Tshekki (Eerikkilän Urheiluopisto, ilmainen sisäänpääsy)

Sunnuntai 8.9.2019
11.30 Suomi – Tshekki (Salohalli)

Lue lisää Salon tapahtumasta ja pääsylipuista

Suomen naisten kokoonpano

Miehet ja U19-pojat haastavat Ruotsin

Ruotsissa on ohjelmassa ensin perjantaina 20 Ruotsin ja Suomen U19-poikien kohtaaminen Lerumissa. Lauantaina ovat vuorossa klo 15 U19-poikien Ruotsi – Suomi ja klo 18 miesten Ruotsi – Suomi Alingsåsissa.

Miesten ottelun suora lähetys on järjestäjien mukaan luvassa Eurosport Playerin sekä Dplayn kautta. U19-poikien ottelut näyttää verkossa InnebandyTV, jonka ottelukohtainen sekä kuukausitilaus ovat kumpikin 75 kruunun hintaiset.

Suomen miesten ja U19-poikien kokoonpanot

Lisätietoja Ruotsin liiton sivuilla

U23 iskee Latvian Valmierassa

Suomen U23-miehet kohtaavat Latvian Valmierassa perjantaina Viron miehet, lauantaina Sveitsin U23-ryhmän ja sunnuntaina Latvian miehet.

Otteluohjelma:

Pe 6.9.
Klo 16.00 Suomi U23 – Viro
Klo 19.00 Latvia – Sveitsi U23

La 7.9.
Klo 16.00 Suomi U23 – Sveitsi U23
Klo 19.00 Viro – Latvia

Su 8.9.
Klo 09.00 Sveitsi U23 – Viro
Klo 15.00 Latvia – Suomi U23

Kaikista Valmieran turnauksen otteluista on luvassa maksuttomat lähetykset Latvian liiton YouTube-kanavalla täällä. Kokoonpanoon tuli tällä viikolla vielä muutos, kun Albert Koskinen joutui jäämään pois turnauksesta.

Suomen U23-joukkueen kokoonpano

Teksti: Salibandyliitto

Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.