Alaraajavamma pitää Peter Kotilaisen kuukausia sivussa

Happee joutuu selviytymään kenties koko loppuvuoden ilman Peter Kotilaista. Kuva: Esa Jokinen

Happee joutuu selviytymään kenties koko loppuvuoden ilman Peter Kotilaista. Kuva: Esa Jokinen

Miesten Salibandyliigassa pelaava Happee sai syyssateiden keskelle synkkiä uutisia, kun joukkueen tähtihyökkääjä Peter Kotilainen joutuu kentiltä sivuun yli kahdeksi kuukaudeksi.

Happee tiedottaa verkkosivuillaan, että Kotilainen loukkaantui Happeen ja Classicin välisessä ottelussa perjantaina 18.10. ja on poissa pelikentiltä yli kaksi kuukautta. Poissaolon syyksi uutisessa kerrotaan alaraajavamma. Seuran mukaan vielä tarkempaa tietoa Kotilaisen paluusta kentille saadaan joulukuun puolivälin jälkeen.

25-vuotias Kotilaisten veljessarjan kuopus on ollut alkukaudella Happeen toiseksi tehokkain pistemies. Viidessä pelaamassaan liigaottelussa hän on koonnut tehot 8+16=14. Häntä enemmän pinnoja hirvipaidoille on iskenyt toistaiseksi vain Jami Manninen (13+5=18).

Happeen uutinen