Classicin ylivoimaa pidettiin lähtökohtaisesti negatiivisena asiana kyselyssä

Classic on liihottanut rajussa vireessä alkukauden. Alla on viisi voittoa maalierolla 52-15. Kuva: Esa Takalo

Classic on liihottanut rajussa vireessä alkukauden. Alla on viisi voittoa maalierolla 52-15. Kuva: Esa Takalo

Kysyimme viime viikolla keskustelufoorumillamme, että ”Onko Classicin ylivoima hyvä vai huono asia miesten Salibandyliigan kannalta?”.

Vastausten perusteella sitä pidettiin lähtökohtaisesti huonona asiana. Vastauksia tuli yhteensä 31, joista 18 (58,1 %) piti Classicin ylivoimaisuutta huonona asiana. Loput 13 (41,9 %) pitivät tilannetta hyvänä.

Kyseli perustui pitkälti tähän Jaakko Tiiran kirjoitukseen. Muutamia perustelujakin nähtiin, ja ne olivat eritoten Classicin ylivoimaisuuden positiivisia puolia korostavia.

”Pallo hukassa” sanoi seuraavaa:

”Kumpaakin puolta hommassa on mutta kai se kallistuu enemmän positiiviseen suuntaan. Ihan vaan sen takia että joukkue ja seura toimivat jäniksenä muille liigassa (ja jopa kansainvälisillä matkkinoilla). Niin kuin kirjoituksessakin mainittiin on Classic ja sitten muut joukkueet kilpailee omasta mestaruudesta (eli finaalipaikasta). Jännä nähdä koska tulee se vuosi kun Tampereen on aika väistyä kultamitallipaikalta ja mitä sen jälkeen rupee liigassa tapahtumaan kun on ns. avoimet markkinat”

Tämän viikon kysymyksessä pohditaan salibandyn asemaa huippu-urheiluna