Divarit

ErVin yhteistyö Bohemiansin kanssa jatkuu – kaksi tshekkipelaajaa edustaa seuraa muutaman viikon ajan

31.10.
2019
Divarit

Kuva: EräViikingit

EräViikingit on tehnyt viime kausina tiivistä yhteistyötä Tshekin tasavallan FbS Bohemiansin kanssa. Tälläkin kaudella seurojen välillä nähdään pelaajavaihtoa.

Honza Malič ja Michal Vojtíšek edustavat seuraa 14.11. asti. Sen jälkeen Jaakko Rannanjärvi ja Rasmus Myöhänen lähtevät tshekkiseuraan vierailulle kolmeksi viikoksi.

– Odotan uusien joukkueiden kohtaamista sekä uusien joukkuekavereideni tapaamista. Olen innoissani, että pääsen pelaamaan Tshekin ulkopuolella. Tiedän, että EräViikingit on suurseura ja heidän joukkueiltaan odotetaan voittoja. Pyrin tuomaan oman osaamiseni peleihin auttaakseni seuraa siinä tavoitteessa. Olen puolustava puolustaja, mutta tykkään käyttää myös laukaustani, Vojtíšek kertoi seuran sivuilla.

Nykyisin Tshekin U19-maajoukkueen valmennusryhmään kuuluvat Joonas Naava kommentoi pelaajien roolia seurassa.

– Viime kaudesta kokemukset olivat pelkästään positiivisia. Molempien seurojen pelaajat saivat hyvän nosteen loppukaudelle mahtavan elämänkokemuksen lisäksi. Molemmat pelaajat, jotka nyt tulivat, ovat Tshekkien U19-maajoukkueringissä ja pystyvät monipuolisuutensa puolesta pelaamaan meillä eri tilanteissa sekä ikänsä puolesta eri joukkueissa. Lähtökohtaisesti siis B-, A-junioreissa sekä EV Akatemiassa tilanteiden mukaan, Naava sanaili.

Lue lisää ErVin sivuilta

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen