Divarit

Jymy hankki vahvistuksen takalinjoilleen – Peltonen edustaa joukkuetta loppukauden

14.10.
2019
Divarit

Eemeli Peltonen (oik.) edustaa Nurmon Jymyä loppukauden. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Divarin Nurmon Jymy julkaisi maanantaina uuden pelaajasopimuksen. Eemeli Peltonen, 24, edustaa joukkuetta kauden loppuun saakka.

Peltosella on takanaan monivaiheinen pääsarjaura. Hän on pelannut liigassa SPV:ssä ja TPS:ssa, ja Divaria SB Vaasassa sekä viime kauden lopun FBC Turussa. Peltonen on pelannut liigassa yhteensä 45 peliä (2+1) ja Divarissa kaikkiaan 27 kamppailua (6+15). Otteluiden määrä kertoo osaltaan uran rikkonaisuudesta.

– Saadaan todella taitava pelaaja joukkoon mukaan. Eemeliä voi peluuttaa pakkina ja sentterinä monipuolisuutensa ansiosta. Eemeli on lisäksi erittäin hyvä joukkuepelaaja, joka sopii meidän hyvähenkiseen porukkaan erinomaisesti, pääluotsi Jarmo Eteläaho suitsutti.

Peltonen itse oli vaikuttunut uudesta suunnastaan.

– Jymyssä on ollut hyvä juttu meneillään jo jonkin aikaa. Ilmapiiri ryhmässä ja uusi aktiivinen pelitapa tällä kaudella ovat tehneet vaikutuksen. Hienoa päästä mukaan ja tänään aloittamaan joukkueen kanssa!

Jymyn uutinen

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen