Divarit

Karhuille vaihteeksi positiivisia uutisia – Salonen palaa vahvuuteen

03.10.
2019
Divarit

Ville Salonen (vas.) palaa Karhujen vahvuuteen. Kuva: Juhani Järvenpää

Porilainen Divari-joukkue Karhut julkisti torstaina yhden uuden pelaajasopimuksen. Kokenut Ville Salonen palaa joukkueen kokoonpanoon.

Salonen on pelannut Divarissa 208 ottelua ja saalistanut 247 pistettä. Salibandyliigassa Salonen on pelannut 109 peliä (39+42).

– On ollut hienoa nähdä, miten nuoret pelurit ovat taistelleet ennakkoluulottomasti peleissä. Kolmen ensimmäisen pelin jälkeen veri alkoi vetää takaisin kaukaloon niin ei voi muuta kuin hypätä takaisin askiin, Salonen kommentoi seuran tiedotteessa.

Karhuilta lähti paljon kokemusta ja osaamista kevään sekä kesän aikana. Myös päävalmentaja jätti ryhmän vain kuukausi ennen kauden alkua. Hyvin vaikeista lähtökohdista huolimatta Karhut on keräämään kolme pistettä ensimmäisestä neljästä pelistä ja on nyt sijalla 11 Divarissa.

– Saimme todella kovan luokan kaverin takaisin riveihin. Ville pystyy auttamaan nuorta joukkuetta kokemuksellaan ja samalla tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin kokoonpanovariaatioihin, Karhujen päävalmentaja Pekka Nylund sanaili.

Karhut pelaa viikonloppuna kaksi kotiottelua ja Salonen on mukana joukkueen kokoonpanossa.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen