Liigat

Katsomo rysähti kentälle Kooveen kotiareenalla – ei estä illan ottelun pelaamista

04.10.
2019
Liigat

Katsomo rysähti kentälle Tampereella. Kuva: AutoCenter Areenan Facebook-sivu

Tampereella sijaitsevassa AutoCenter Areenassa tapahtui perjantaina erikoinen onnettomuus, jonka myötä katsomo rysähti toiselle pelikeentälle.

AutoCenter Areena kertoi asiasta seuraavaa Facebook-sivuillaan:

”AutoCenter Areenalla on tapahtunut valitettava onnettomuus. Jotta asiasta ei leviä tarpeettomia huhuja, niin alla on lisää tietoa tapahtuneesta ja sen seurauksista. Tässä vaiheessa tietoa on vielä niukasti.

Vielä tuntemattomasta syystä osa katsomoa on kaatunut, kyseessä on kauimpana kahviosta oleva katsomon osa. Kaatuminen tapahtui, kun katsomoa oltiin avaamassa ja tällä hetkellä meillä ei ole tietoa kaatumisen syystä.

Kaatumisesta on ilmoitettu sekä kiinteistön omistajalle, katsomon maahantuojalle ja katsomon valmistajalle. He selvittävät tällä hetkellä kaatumisen syytä ja kerromme lisää, kun saamme lisää tietoa. Ei ole mitään syytä olettaa, että katsomo muuten olisi turvaton. Meille on ilmoitettu, että kaatuneita osia tai paloja ei saa siirtää selvitysten aikana.

Olemme välittömästi kieltäneet kyseisen katsomon osan ja kakkoskentän käytön, kunnes kaatumisen syy selviää. Ykköskentällä pelataan viikonlopun aikana normaalisti, vahingolla ei ole muuta vaikutusta kuin se, että kyseistä katsomon osaa ei saa käyttää ja ottelutapahtumien aikana kakkoskentälle ei saa mennä.

Tällä hetkellä ei ole tietoa kakkoskentälle koituneista vahingoista eikä myöskään siitä, kuinka pitkä käyttötauko kentälle tulee, tästä infotaan heti kun saamme lisää tietoa katsomon tilanteesta.”

Koovee kertoi, että illan naisten liigan kamppailu Koovee-PSS pelataan normaalisti klo 18.30 alkaen. Aamulehti uutisoi aiheesta jo aiemmin perjantaina.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen