Divarit

Naisten Suomen Cupin puolivälieräparit arvottiin – ottelut kuukauden päästä

11.10.
2019
Divarit

PSS kohtaa Cupin puolivälierissä Pelicansin. Kuva: Ari Arola

Naisten TEHO Sport Suomen Cupin puolivälieräparit on arvottu tänään Salibandyliiton toimistolla Helsingissä. Otteluiden runkopäivä on 10. marraskuuta.

Otteluparit ovat:
PSS – Pelicans SB
EräViikingit – FBC Loisto
Blue Fox – Classic
Koovee – SB-Pro

Puolivälierien runkopelipäivä on sunnuntai 10.11. Otteluiden tulee kuitenkin olla pelattuna lauantaihin 23.11. mennessä. Peliaikakokeilun johdosta otteluita ei voi yhdistää Salibandyliigan otteluihin.

Peliaika otteluissa 3 x 15 minuuttia tehokasta peliaikaa. Tarvittaessa jatketaan 10 minuutin jatkoaika ja rangaistuslaukauskilpailulla. Erätaukojen pituus on 10 minuuttia. Ottelukokoonpanossa saa Cupin otteluissa olla enintään 17 pelaajaa ja viisi toimihenkilöä.

Teksti: Salibandyliitto

Pääkallo.fi