Liigat

Oilers hankki pelaajan – Antti Aarnio espoolaisten riveihin

18.10.
2019
Liigat

Antti Aarnio edustaa Oilersia loppukauden ajan. Kuva: Juha Käenmäki

Esport Oilers julkaisi perjantaina uuden pelaajasopimuksen. Antti Aarnio, 24, edustaa joukkuetta loppukauden ajan.

Aarnio on pelannut Salibandyliigassa 111 ottelua Erässä, Indiansissa ja Steelersissä tehoin 17+14. Hyökkääjä oli Oilersin mukana Latvian Openissa kauden alla, ja on kuulunut sen jälkeen harjoitusvahvuuteen.

– Viime kaudesta jäi itselleni hieman jopa pettynyt olo, joten mietin mitä todella haluan tehdä urheilun sekä muiden asioiden suhteen. Kesällä oli todella makeeta tehdä asioita hieman eri lailla, kuin miten olen edelliset kuusi vuotta tehnyt. Eräänä perjantaina valmentaja Jussi Sihvonen soitti ja kysyi, että millanen fiilis mulla on ja löytyykö vielä paloa palata liigakentille. Silloin totesin, että nyt tää mahdollisuus on mulle tarjottu tarjottimella. Kerroin, että olen messissä ja sunnuntaina Heikki Luukkonen soitti ja kysyi samoja asioita mitä Jussi oli aiemmin kysellyt, Aarnio kertoi.

Oilers-luotsi Luukkonen tuntee Aarnion nuorten maajoukkuevuosiltaan.

– Antti on minulle tuttu pelaaja jo poikien maajoukkueesta. Lajitaidot ja fyysiset ominaisuudet ovat huipputasolla – liigakausiakin on jo jokunen vyöllä. Ajoittaisista väläyttelyistä huolimatta lopullinen läpimurto on vielä tekemättä. Antti on treenaillut jengin mukana jo parisen kuukautta ja ansainnut nousujohteisella tekemisellä näyttöpaikan. Hän tuo joukkueeseen leveyttä ja lisää kilpailua. Uskon, että määrätietoisella duunilla ja kärsivällisyydellä Antti saa parhaat puolensa näkyviin kentällä tuoden ryhmään lisää pelirohkeutta ja juonikkuutta, Luukkonen suitsutti.

Aarnio on tänään kokoonpanossa Oilers-Tiikerit -pelissä. VeikkausTV näyttää 18.30 alkavan pelin.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen