Salibandyliigaa näytetään tulevina vuosina Tshekissä ja Slovakiassa

Kimmo Nurminen on tyytyväinen SSBL Salibandy Oy:n uuteen tv-sopimukseen. Kuva:

Kimmo Nurminen on tyytyväinen SSBL Salibandy Oy:n uuteen tv-sopimukseen. Kuva:

Salibandyliitto uutisoi torstai-iltana, että SSBL Salibandy Oy on tehnyt televisiointisopimuksen tshekkiläisen Nova-urheilukanavan kanssa. Sopimuksen myötä Salibandyliigan pelejä voi katsoa Tshekissä ja Slovakiassa.

Sopimus on historiallinen, sillä aiemmin Salibandyliigaa ei ole näytetty ulkomailla. Nova myös maksaa oikeuksista SSBL Salibandy Oy:lle.

– Keväällä 2019 julkaistun uuden Salibandyliigan strategian ulottuvuutena on kansainvälistyminen, johon halusimme välittömästi reagoida. Salibandyliigan näkyminen ulkomailla avaa uuden kaupallisen mahdollisuuden joka nostaa Salibandyliigan markkina-arvoa. Prosessi vietiin hienosti maaliin. Myyntipäällikkö Patrik Forsbackan rooli sopimuksen synnyssä oli merkittävä. Siitä suuret kiitokset hänelle, SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Nurminen hehkutti Salibandyliiton tiedotteessa.

Sopimus on kaksivuotinen. Tällä kaudella otteluita näytetään yhteensä 55, joista 35 on runkosarjan otteluita ja 20 pudotuspeliotteluita.

Nova Sportin johtaja Dušan Mendel kommentoi syntynyttä sopimusta seuraavasti.

– Tavoitteemme on tarjota eksklusiivista sisältöä, joten olemme iloisia voidessamme toivottaa tervetulleeksi Salibandyliigan osaksi urheiluperhettämme. Salibandy on todella suosittua Tshekissä ja Slovakiassa. Viime vuonna Suomi voitti kultaa Salibandyn MM-kilpailuissa Prahassa. Odotamme kovasti maailmanmestarimaan maineikkaan liigan lähetysten näyttämistä Nova Sport -kanavilla.

Aiheesta voi lukea lisää Salibandyliiton sivuilta