Liigat

Salibandyn liigapelaajalla erilainen kesäharjoitusleiri – osallistui Temptation Islandiin

10.10.
2019
Liigat

Jesper Kauhanen (nro. 19) on mukana Temptation Islandin uudella kaudella. Kuva: Esa Jokinen

Kuopion Welhojen hyökkääjä Jesper Kauhanen, 22, ei ole vielä Salibandyliigan tunnetuimpia pelaajia, mutta tilanne on oletettavasti muuttumassa. Syynä siihen on osallistuminen yhteen Suomen suosituimmista tosi-tv-formaateista.

Kauhanen on mukana Temptation Islandissa, jonka uudet jaksot käynnistyivät keskiviikkona televisiossa. Sarjaa voi seurata Ruudun kauttakin, joten Kauhanen dominoi paraikaa niin urheilu- kuin viihdepuolta palvelussa. Itse ohjelman kuvaukset suoritettiin heinäkuun aikana useamman viikon aikavälillä.

Salibandypiireissä kuiskutellaan, että olet mukana Temptation Islandin uudella kaudella. Pitääkö tieto paikkansa?

– Kyllähän se pitää.

Mikä sai lähtemään mukaan ohjelmaan, kun tiedät että se on Suomen katsotuimpia ja ”kohutuimpia”?

– Homma lähti siitä kun oltiin armeijassa ja katsottiin tätä kyseistä ohjelmaa. Kaverit sanoivat, että ”Jeppe, äijä olisi tuolla ohjelmassa kyllä ihan omaa luokkaansa”. Sitten illan pikkutunneilla laitoimme hakemuksen tulille. Pari päivää siinä meni kun tuli puhelua tuotantoyhtiöltä, että olisivat kiinnostuneita. Vähän aikaa piti miettiä lähtemistä, mutta kaverit saivat minut lähtemään mukaan.

Ohjelma kuvattiin kesällä. Oliko tässä paras mahdollinen kesäharjoitusleiri?

– Ei ollut paras mahdollinen kesäharjoitusleiri. Tein sinne ohjelmaan sopimuksen ennen kuin tein sopimuksen Welhojen kanssa. Ei ollut siinä vaiheessa tiedossa, että pelaan Welhoissa. Valmentajien kanssa olisi pitänyt varmasti keskustella asiasta, jos sopimus olisi ollut aiemmin voimassa.

Miten siellä meni ylipäänsä, ja tuletko päätymään otsikoihin?

– Sanotaanko näin, että kyllä siellä ruutuaikaa tuli aika paljon. Omasta mielestäni meni aika nappiin.

Tuliko salibandytausta mitenkään esille?

– Kyllä minä siellä puhuin asiasta aika monelle. Siellä kuvauksissa kuitenkin keskityttiin eniten näiden varattujen parien parisuhdeasioihin. Salibandyurani oli kyllä tiedossa.

Onko kuulunut kuittailua asiasta?

– Ei vielä, vaikka joukkueen sisällä ollut pientä läppää. Ei ole vielä kuulunut vastustajilta. Veikkaan, että kauden aikana saattaa jotain kuulua.

Antoiko reissu lisävirtaa pelikentille?

– Ehdottomasti. Virtaa on ollut ainakin omassa pelissä. Siellä oli sellainen suhteellisen hyvä ruokavalio, vaikka keittoa tuli otettua melkein joka toinen päivä. Kiloja ei tullut oikeastaan yhtään, ja sen jälkeen on tullut treenattua aika kovaa. Kunnossa ollaan, ja kausi on jo hyvässä vauhdissa käynnissä.

Kauhanen on ollut alkukaudesta Welhojen onnistujia, ja on iskenyt neljässä pelissä tehot 4+1.

Lisää Temptation Islandista

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen