Tshekki kolme maalia Suomea etevämpi U19-tyttöjen kohtaamisessa – katso kooste ottelusta

Suomen ja Tshekin U19-maajoukkueet mittasivat toisiaan lauantaina. Kuva: Martin Flousek / Cesky Florbal

Suomen tyttöjen U19-maajoukkue kärsi lauantaina tappion Prahan EFT-turnauksessa. Tshekki voitti pelin maalein 5-2.

Avauserä meni Tshekille 3-0. Toisella kaksikymppisellä Elli Kylmäluoma ja Anni Räisänen osuivat, jonka myötä erä meni sinivalkoisille 2-1. Kolmoserässä nähtiin kuitenkin enää yksi Tshekin rankkariosuma.

– Kypsyys ei nyt riittänyt. Liikettä oli paremmin kuin eilen, mutta pallon kanssa tehtiin välillä huonoja ratkaisuja. Tiedettiin, että Tshekki on vastaiskujoukkue ja aika samanlainen tämä peli oli kuin vuosi sitten Sveitsissä heitä vastaan, päävalmentaja Hannu Santanen kommentoi Salibandyliiton uutisessa.

Suomi pelaa EFT-turnauksen viimeisen pelin sunnuntaina klo 10 Ruotsia vastaan.

Salibandyn EFT-turnaus, Praha
Alle 19-vuotiaat tytöt

19.10.2019 Tshekki – Suomi 5-2 (3-0, 1-2, 1-0)
1. erä: 2.33 Pavlina Bacova (Lucie Zelizkova) 1-0, 7.19 Zelizkova (Marie Havlickova) 2-0, 8.30 Eliska Trojankova (Eliska Chuda) 3-0.
2. erä: 24.28 Elli Kylmäluoma (Cira Virta) 3-1, 25.03 Chuda (Trojankova) 4-1, 31.06 Anni Räisänen (Emilia Pietilä) 4-2 yv.
3. erä: 55.17 Nela Havlinova 5-2 rl.

Jäähyt: Tshekki 3×2 min, Suomi 2 min.

Torjunnat: Kristyna Janglova Tshekki 6+8+9=23, Juulia Kataja Suomi: 8+14+8=30

Suomen parhaana palkittiin Anni Räisänen.

Erotuomarit: Christian Crivelli ja Davide Rampoldi, Sveitsi