Viikon tulokset viikolla 44 – Happee päihitti TPS:n rankkarikisan jälkeen

Miesten Salibandyliigan TPS ja Jyväskylän Happee mittelivät paremmuudesta keskiviikkona Turussa. Viime kaudella hopealle yltänyt turkulaisjoukkue kärsi kauden kuudennen tappionsa rankkarikisan jälkeen maalein 3-2.

Maaleilla ei niin sanotusti juhlittu. Ottelun puolivälin paikkeilla nähtiin kolme osumaa alle viidessä minuutissa, kun TPS:n Tatu Kanervisto ja Joonas Koskinen sekä Happeen Johannes Jokinen osuivat. Happee tasoitti pelin toisen erän alussa Kaapo Siekkisen maalilla. Lisämaaleja ei nähty kolmoserässä eikä jatkoajalla.

Rankkarikisassa Happeelta osuivat Mika Kohonen, Juha Rautiainen, Paul Kotilainen ja voittomaalin iskenyt Siekkinen. Kotijoukkueelta maaliverkkoa venyttivät Sami Saarinen, Mikko Hautaniemi ja Olli Kinnunen. Happee nousi kahden pisteen myötä kuudenneksi. TPS:n alkukausi on ollut takkuinen, eikä se ole vielä onnistunut voittamaan yhtäkään ennakkoon pudotuspeleihin arvioitua joukkuetta. Joukkue on 10 kerätyn pisteen turvin sijalla 10.

Muissa peleissä Nokian KrP jatkoi vahvoja kotiotteitaan SPV:tä vastaan ja kukisti pohjalaiset 10-6. SPV ei ole onnistunut hakemaan täysiä pisteitä Raholasta yli neljään vuoteen. KrP on sarjakakkosena ja SPV neljäntenä.

ÅIF kiusasi EräViikinkejä kaksi erää Vantaalla ja johti 1-0 ennen viimeistä erää. ErVi nylki sarjanousijan päätöserässä lukemin 9-0 ja pisteet jäivät helsinkiläisille loppuluvuin 9-1. ErVi on sarjakolmosena ja ÅIF sarjajumbona ilman varsinaisen peliajan voittoja.

Miesten Salibandyliiga

Keskiviikko
30.10.2019 18:30 Energia Areena EräViikingit – ÅIF Ruutu + 9-1
30.10.2019 18:30 Raholan lk Nokian KrP – SPV Ruutu + 10-6
30.10.2019 18:30 Kupittaan ph TPS – Happee VeikkausTV 2-3 rl.

Perjantai
01.11.2019 18:30 Elenia Areena Steelers – SPV Ruutu + (fanikamera) 5-12

Lauantai
SC 02.11.2019 15:00 Kastelli OLS – Happee Ruutu + 3-10
SC 02.11.2019 17:00 Raholan lk Nokian KrP – Tiikerit Ruutu + 16-4
SC 02.11.2019 17:00 Tapiolan UH Oilers – EräViikingit Ruutu + 5-6 ja.
SC 02.11.2019 18:00 Sipoo Areena ÅIF – Indians Ruutu + (fanikamera) 1-7
SC 02.11.2019 18:30 Kupittaan ph TPS – Welhot Ruutu + 10-2

Sunnuntai
SC 03.11.2019 17:00 Seinäjoen Urheilutalo SPV – LASB VeikkausTV 4-3
SC 03.11.2019 17:00 Elenia Areena Steelers – Classic Ruutu + 1-15

SC=Suomen Cupin viidennen kierroksen ottelut tuplapanoksella. Voittajat jatkavat kuudennelle kierrokselle.

Miesten liigan keskustelu

Naisten Salibandyliiga

NLA

Lauantai
02.11.2019 14:30 Kupittaan ph TPS – SB-Pro Ruutu + 1-7
02.11.2019 17:00 Suurhalli Areena Pelicans SB – SSRA Ruutu + (fanikamera) 3-9
02.11.2019 17:00 Porvoo SBH PSS – Koovee Ruutu + (fanikamera) 4-3 ja.
02.11.2019 18:30 Mosahalli EräViikingit – Classic Ruutu + (fanikamera) 6-8

Sunnuntai
03.11.2019 18:30 Leaf-Areena TPS – Classic 6-7 rl.

Perjantai
01.11.2019 18:30 AutoCenter Areena Koovee – NJ 8-7 ja.
01.11.2019 19:00 Porin UT Karhut – Josba 5-4 ja.
01.11.2019 19:00 Myyrmäen UT SB Vantaa – NST 9-6

Lauantai
02.11.2019 15:00 Pirkkalan vapaa-aikakeskus Pirkat – Josba 6-5
02.11.2019 15:30 Palokan koulukeskus O2-Jyväskylä – LNM 4-7
02.11.2019 15:30 Ruskeasuo M-Team – EV Akatemia 6-7 ja.
02.11.2019 18:00 Porin UT Karhut – FBC Turku 9-2
02.11.2019 18:30 Kirkkonummen VS Rangers – Loviisan Tor 3-6

Solidsport näyttää kaikki Divarin ottelut suorina lähetyksinä.

Miesten Divarin otteluiden keskustelu

Suomen Cupin viides kierros

Keskiviikko
30.10.2019 19:00 Nurmon Liikuntahalli NJ (Div.) – LNM (Div.) 5-4 Jymy kuudennelle kierrokselle.

Torstai
31.10.2019 19:00 Kosken Syke KyPo (2. div) – Pirkat (Div.) 1-3

Lauantai
02.11.2019 14:00 Killerin LK MSM (3. div) – SSRA (2. div) 3-4 ja.
02.11.2019 19:00 OP-Arena SB Vaasa (2. div) – ISB/Team Atria (2. div) 10-0

Sunnuntai
03.11.2019 16:00 Kurkelan koulu Blackbirds (2. div) – Loviisan Tor (Div.) 5-0
03.11.2019 18:30 Kauniaisten PH GrIFK (2. div) – Rangers (Div.) 0-10
03.11.2019 18:30 Kontiolahden lh Lehmo Balls -96 (2. div) – Kosken Dynamo (2. div) 8-3