Viikonloppuvisa: Salibandyliigaan pelaamalla nousseet joukkueet vuosina 1994-2019

Viikonloppuvisassa etsitään pelaamalla nousseita joukkueita. Kuva: Ari Arola

Viikonloppuvisassa etsitään pelaamalla nousseita joukkueita. Kuva: Ari Arola

Viikonloppuvisa on kinkkistä sorttia tällä viikolla. Tällä viikolla on puhuttu tasoeroista ja liiganousijoista, ja nyt visamme liippaa juuri tuota aihetta.

Kysymme miesten liiganousijoilta vuosilta 1994-2019. Kysymyksenasettelu on haastava, joten on hyvä tuoda muutama seikka esille. Listalla ovat vain pelaamalla nousseet joukkueet, joko karsintojen tai suoraan Divarin runkosarjan kautta. Mukana EI ole joukkueita, jotka ovat nousseet kabineteissa tai fuusioiden myötä. Liigaan virallisesti nousseet joukkueet eivät ole välttämättä kuitenkaan pelanneet liigatasolla.

Saat visan päälle painamalla ”play quiz” eli ei kun visailemaan. Viikoittaisia visojamme voi arvuutella vaikkapa busseissa yhteisillä pelireissuilla yksin tai yhdessä. Voitte toki myös testata kuka pärjää visailussa parhaiten. Kerro ihmeessä saamasi tai saamanne tulos foorumillamme tai sosiaalisessa mediassa.