EräViikingeille try out -pelaaja suoraan radiosta – Ritokoski lähtee kokeilemaan siipiään

Kuvakaappaus videosta.

Kuvakaappaus videosta.

Perjantaina 22.11. toimitettu radiokanava Suomipopin lähetys tarjoili yllätyskäänteen salibandyn ystäville. Keskustelu johti nimittäin Tuukka Ritokosken saamaan try out -kutsuun suorassa lähetyksessä.

Ritokoski, ja hänen juontajakollegansa Anni Hautala sekä Jaajo Linnonmaa keskustelivat ensiksi mainitun peliurasta, jonka myötä Ritokosken mahdollinen pärjääminen liigatasolla nousi esille. Sananvaihto johti lopulta siihen, että EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava soitti lähetykseen ja tarjosi Ritokoskelle try out -mahdollisuutta ErVin tiistaisiin harjoituksiin.

Keravalaista Blackbirdsia edustava Ritokoski tarttui tilaisuuteen, joten ErVin harjoitukset saivat aikamoisen lisäbuustin kertaheitolla. Ritokosken edustama kakkosdivarijoukkue kohtaa torstaina Suomen Cupin ottelussa liigajoukkue Indiansin kotikentällään.

26-vuotiaalla radiojuontajalla on pääsarjakokemusta 23 ottelun verran miesten Divarista vuosilta 2011-15. Ritokoski toimi viime kaudella kevään miesten liigan finaalilähetysten studioisäntänä Ruutu +:lla ja Jimillä.