Liigat

Happee lähtee mukaan E-urheiluun – ”Meillä on tässä yhteistyössä monta eri ulottuvuutta”

20.11.
2019
Liigat

Happeen toiminta laajenee. Kuva: Esa Jokinen

Salibandyseura Jyväskylän Happee uutisoi tiistaina, että se lähtee mukaan E-urheilutoimintaan. Seura tekee tulevaisuudessa yhteistyötä Feniks Gamingin kanssa, joka on perustanut muun muassa nettipelaamiseen soveltuvan turnaus -ja pelialustan egamestars.com.

Yhteistyöhön liittyy sekä harraste- että kilpapelaamiseen liittyvää toimintaa. Feniks Gamingin toimitusjohtaja ja perustaja Luis Gonzalez kommentoi yhteistyötä seuraavasti.

– Meille on suuri ilo aloittaa yhteistyö Happeen kanssa. Happee on nykyaikainen, uusiutumiskykyinen ja merkittävä brändi suomalaisessa urheiluelämässä ja Happeen arvot tukevat vahvasti myös meidän arvojamme.

– Meillä on neljä eri sektoria e-urheilussa, johon panostamme tulevaisuudessa. Nettipelaaminen, harrastepelaaminen paikallisesti, kilpapelaaminen kansainvälisesti sekä akatemiatoiminta. Näissä me pyrimme vahvasti syrjäytymisen ja kiusaamiseen ennaltaehkäisyyn. Siksi on tärkeää, että saamme samat arvot omaavan toimijan Keski-Suomen alueelta tekemään kanssamme yhteistyötä.

Happeen toiminnanjohtaja Pasi Kotilainen näki yhteistyössä monia hyviä puolia.

– Meillä on tässä yhteistyössä monta eri ulottuvuutta, joilla pystymme vastaamaan alueella kasvavaan e-urheilun harrastajien määrään. Ajan hermolla eläminen ja uusien mahdollisuuksien antaminen nuorille on se tehtävä, joka meidän pitää ottaa vakavasti, kun tehdään asioita pitkällä aikajänteellä. E-urheilu on tullut jäädäkseen ja meidän tehtävä on tässä kentässä sama kuin salibandyssakin, antaa mahdollisuus hyvään harrastukseen turvallisessa toimintaympäristössä. Uskomme, että meillä on paljon annettavaa urheilun ja liikunnan puolelta e-urheilun harrastajille kokonaisvaltaisen elämänhallinnan näkökulmasta, Pasi Kotilainen kommentoi.

Lue lisää seuran sivuilta

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen