Divarit

Jymy julkaisi neljä jatkosopimusta ensi kautta ajatellen

30.11.
2019
Divarit

Kuva: Nurmon Jymyn Facebook

Nurmon Jymy kertoi tällä viikolla Facebook-sivuillaan neljästä jatkosopimuksesta kaudelle 2020-2021.

Puolustaja Miko Saarela, hyökkääjät Miikka Honkaniemi ja Niko Perälä sekä maalivahti Ossi Lallukka edustavat joukkuetta varmuudella myös ensi kaudella. Saarela, 25, on pelannut koko pääsarjauransa Jymyssä. Divarin pelejä on kertynyt neljän viime kauden aikana 89 (16+45).

Honkaniemi, 21, on pelannut kolme kautta Divaria Blue Foxissa ja Jymyssä. Pelejä on vyöllä kaikkiaan 57 (12+18). 21-vuotias Lallukka on pelannut Jymyssä 10 peliä ja tililtä löytyy neljä liigapeliäkin SPV:stä. Perälällä ei ole toistaiseksi pääsarjaotteluita takanaan.

Pohjalaisseuran kausi on soljunut mainiosti. Jymy johtaa tällä hetkellä Divarin runkosarjaa.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen