Divarit

Koovee hankki kaksi pelaajaa – Lummikko ja Mäkelä sivussa loppukauden ajan

02.11.
2019
Divarit

Antti Naskali osui kahdesti kauden avauspelissään Divarissa. Kuva: Esa Takalo

Kooveen miesten Divari-joukkue tiedotti perjantaina muutoksista kokoonpanossaan. Kauden kakkosdivarin Ilveksessä aloittaneet Antti Naskali ja Janne Suoniemi edustavat Kooveeta loppukauden.

Naskali ja Suoniemi ovat molemmat pelanneet yli 100 ottelua miesten liigatasolla. Kaksikko pelasi jo perjantaina Kooveen kohdatessa Nurmon Jymyn. Varsinkin Naskali aloitti vahvasti, sillä kokenut peluri osui kahdesti, kun Koovee kaatoi Jymyn jatkoajalla maalein 8-7. Samlla joukkue katkaisi kolmen pelin tappioputken.

Uusia pelaajia ei hankittu huonojen otteiden vuoksi, sillä Kooveella on käsissään loukkaantumissuman. Ristomatti Lummikko ja Aapo Mäkelä ovat varmuudella sivussa koko loppukauden. Lummikolta katkesi akillesjänne ja Mäkelä loukkasi polvensa A-poikien pelissä

Samuli Segerman ja Jere Oksanen ovat myös loukkaantuneita, ja joutuvat jättämään useamman ottelun välistä. Molemmilla on alaraajavamma ja paluuaikataulu kentille on toistaiseksi auki. Kyse on kuitenkin viikoista. Kooveen kannalta positiivista on, että maalivahti Oskar Sillanpää on palaamassa kokoonpanoon.

Pääluotsi Arto Riihimäki kommentoi muuttunutta kokoonpanoa tiedotteessa.

– Toki ketjukokoonpanoja ja harjoittelua vähän joutuu miettimään, kun pelaajisto elää, mutta ei tässä mitään suurempaa remonttia ole tehty. Kokeneita pelaajia tulee mukaan, joten ihan sujuvasti ovat päässeet mukaan. Pelitapaa on hiukan muokattu ja haettu parhaita koostumuksia, näillä ei ole mitään tekemistä noiden loukkaantumisten kanssa, vaan on ihan normaalia kauden aikana.

Lisähuomio:

Ehkä osin tästä tapahtumaketjusta johtuen kakkosdivarin Ilveksen riveissä nähtiin viime viikonloppuna tuttu liehuletti. Lajilegenda Lassi Vänttinen keräsi kahteen ensimmäiseen otteluun mukavat 4+3 tehopisteet. Tähän kuitenkin lisättäköön, että Naskali ja Suoniemi edustivat Ilvestä vielä viime viikonlopun otteluissa.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen