Kuukauden megavisa: Salibandyliigan pudotuspelien top 100 -pistepörssi

Nyt saa tuulettaa megavisan tahtiin. Kuva: Esa Jokinen

Nyt saa tuulettaa megavisan tahtiin. Kuva: Esa Jokinen

Viikonloppuvisan suhteen on taas se aika kuukaudesta, kun framille on leivottu megavisa.

Tällä kertaa ei tarvitse tietää sen enempää kuin kautta aikain 100 parasta pistemiesten miesten Salibandyliigan pudotuspeleissä. Vihjeet voisivat olla paremmatkin, mutta kerrottakoon, että alapäästä pienimmät lukemat olivat hiukan 40 pisteen alapuolella.

Saat visan päälle painamalla ”play quiz” eli ei kun visailemaan. Viikoittaisia visojamme voi arvuutella vaikkapa busseissa yhteisillä pelireissuilla yksin tai yhdessä. Voitte toki myös testata kuka pärjää visailussa parhaiten. Kerro ihmeessä saamasi tai saamanne tulos foorumillamme tai sosiaalisessa mediassa.