Liigat

Salibandyyn Super Cup – pelataan vaihtuvalla paikkakunnalla

28.11.
2019
Liigat

Salibandyliigaa on pelattu tällä kaudella muun muassa Huittisissa. Kuva: © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

Salibandyliiton hallitus kokoontui marraskuun lopussa Vantaalla, ja keskiviikkona uutisoitiin kokouksen sisällöstä.

Merkittävin uusi asia lajissa on lajin Super Cup, joka tullaan pelaamaan ensi kauden alusta alkaen. Naisten ja miesten Super Cupin finaaleissa kohtaavat edellisen kauden Suomen mestari sekä Suomen Cupin voittaja. Mikäli sama joukkue on voittanut molemmat kilpailut niin finaalivastus on Suomen Cupin finaalin hävinnyt joukkue.

Super Cupin ottelut pelataan viikko ennen sarjakauden alkua kausittain vaihtuvalla paikkakunnalla, jossa ei ole liigajoukkuetta. Samassa yhteydessä järjestetään Salibandyliigojen sarjapalaverit sekä medialle suunnattu Salibandyliigakauden avaustilaisuus.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen