Maajoukkueet

Suomen tekemä tutkintapyyntö ei johtanut lisärangaistuksiin sveitsiläispelaajalle

25.11.
2019
Maajoukkueet

Suomi-Sveitsi-ottelun jälkipyykki on nyt pesty. Kuva. Esa Jokinen

Suomen tekemä tutkintapyyntö Sveitsin pelaajan Nico Saloon taannoisessa EFT-turnauksessa kohdistamasta kontaktista ei johtanut rangaistuksiin. Kansainvälinen Salibandyliitto IFF julkisti päätöksensä tänään.

Suomi vei lisätutkintaan tapauksen, jossa Sveitsin Nils Conrad osui pelitilanteessa pallotonta Nico Saloa päähän.

Ottelun erotuomarit eivät viheltäneet tilanteesta jäähyä. IFF:n kurinpitoelin (IFF Disciplinary Committee) katsoi, että perusteita rangaistukselle ei ollut, koska Conradilla ei ollut tarkoitusta vahingoittaa Saloa (the offence committed was not made in the intention of causing any injury to the opponent).

IFF:n uutinen
Alkuperäinen juttu

Pääkallo.fi