Viikonloppuvisa: Eniten Salibandyliigan runkosarjan otteluita pelanneet pelaajat

Viikonloppuvisassa arvuutellaan eniten runkosarjan otteluita pelanneita pelureita. Kuva: Esa Jokinen

Viikonloppuvisassa arvuutellaan eniten runkosarjan otteluita pelanneita pelureita. Kuva: Esa Jokinen

Viikonloppuvisassa arvuutellaan tällä viikolla eniten miesten Salibandyliigan runkosarjan otteluita pelanneita pelaajia.

Visassa on tietenkin pienenä sivujuonteena se, että ottelumäärät kasvavat koko ajan kausien edetessä. Tiedot visaan on kerätty 21.11. 2019. Aktiivipelaajat on merkitty erikseen *-symbolilla ottelumäärän perään. Vaikka pelaajia on listassa vain 30, on visa jokseenkin haastavaa sorttia.

Viikoittaisia visojamme voi arvuutella vaikkapa busseissa yhteisillä pelireissuilla yksin tai yhdessä. Voitte toki myös testata kuka pärjää visailussa parhaiten. Kerro ihmeessä saamasi tai saamanne tulos foorumillamme tai sosiaalisessa mediassa.