Viikonloppuvisa: Kaikkien salibandyn MM-kisojen finaalikaupungit – helppo ja vaikea visa tarjolla

Helsingin vuoden 2020 kisaliput tulivat myyntiin tänään. Sen vuoksi kysymme kisoihin liittyviä asioita. Kuva: IFF

Helsingin vuoden 2020 kisaliput tulivat myyntiin tänään. Sen vuoksi kysymme kisoihin liittyviä asioita. Kuva: IFF

Viikonloppu lähenee uhkaavasti, ja viikonloppuvisa julkaistaan tällä kertaa maajoukkueviikonlopun vuoksi jo normaalia aikaisemmin.

Visassa kysellään salibandyn MM-kisojen isäntä- ja emäntäkaupunkeja. Oikea vastaus on nimenomaan se kaupunki missä on pelattu kyseisten kisojen finaali. Vaihtoehtoja on kaksi siksi, että U19- ja aikuisten kisat huomioiva visa on huomattavan vaikea. Maan kovinta salibandytietäjää kunnioittaen se kulki työnimellä ”Mika Hilska -edition”. Niin sanotussa normaalissa visassa kysytään vain aikuisten arvokisojen kaupunkeja.

Saat visan päälle painamalla ”play quiz” eli ei kun visailemaan. Viikoittaisia visojamme voi arvuutella vaikkapa busseissa yhteisillä pelireissuilla yksin tai yhdessä. Voitte toki myös testata kuka pärjää visailussa parhaiten. Kerro ihmeessä saamasi tai saamanne tulos foorumillamme tai sosiaalisessa mediassa.

(p.s. Viime viikolla virisi hiukan keskustelua siitä, että samalla paljastettiin oikeita vastauksia, joten pelkkä tulos on riittävä tieto, jos vain suinkin mahdollista.)

Normaali visa:


Mika Hilska -edition: