HäSa: Steelers teki kovan ratkaisun – koko valmennusryhmä ulos

Petri Kemppainen sai potkut Steelersin pääkäskijän paikalta. Kuva: Juhani Järvenpää

Petri Kemppainen sai potkut Steelersin pääkäskijän paikalta. Kuva: Juhani Järvenpää

Hämeen Sanomat uutisoi lauantaina, että Hämeenlinnan Steelers on erottanut koko valmennusryhmänsä.

Viimeisenä niittinä toimi LASBille kärsitty 6-4-tappio paikallispelissä. Kolmanteen erään lähdettäessä LASB johti peliä 4-3. Perttu Koljosen ja Patrik Laitisen osumat olivat lopulta liikaa, eikä Jarno Mäkisen viimeisen minuutin kavennus enää auttanut Steelersiä.

Steelersin päävalmentajana toimi Petri Kemppainen ja apuvalmentajina Mikko Malinen sekä Juuso Silén. Uutta valmennusryhmää ei ole julkistettu.

Steelers tiedotti asiasta itse myöhemmin lauantaina.

– Päädyimme tähän ratkaisuun puhtaasti tuloksellisista syistä, sillä syyskausi ei ole vastannut asettamiamme urheilullisia tavoitteita.

– Haluamme käyttää nyt kaikki mahdolliset keinot, jotta pystyisimme nostamaan nuoren joukkueemme tuloksia syyskautta korkeammalle tasolle. Samalla kiitämme Petri Kemppaisen tiimiä sen seuran eteen tehdystä sitoutuneesta työstä, Steelers salibandyn urheilutoimenjohtaja Petri Torni kommentoi tiedotteessa.

Steelersin kausi on ollut vaikea. Joukkue on Salibandyliigan viimeisenä ja on kerännyt vain kuusi pistettä 15 ottelussa. Matkaa pois putoajan tai karsijan paikalta ylöspäin on neljä pistettä tällä hetkellä.