HäSa: Steelersin hallitus ohitettiin valmentajapotkuista päätettäessä

Steelersin ilonaiheet ovat olleet viime aikoina vähissä. Kuva: Juhani Järvenpää

Steelersin ilonaiheet ovat olleet viime aikoina vähissä. Kuva: Juhani Järvenpää

Hämeenlinnan Steelersin valmentajapotkujen takana oli omalla päätöksellään seuran urheilujohtaja Petri Torni. Hän teki ratkaisun kysymättä seuran hallituksen kantaa, kertoo Hämeen Sanomat.

Steelersin miesten liigajoukkueen päävalmentaja Petri Kemppainen sekä valmennustiimin jäsenet Mikko Malinen ja Juuso Silén saivat potkut pari viikkoa sitten.

Hämeen Sanomat kertoi perjantaina, että päätös oli yksin urheilujohtaja Petri Tornin. Seuran hallitusta ei informoitu asiasta etukäteen.

– Olemme keskustelleet asiasta sen jälkeen ja sovimme toimintamalleista, miten toimimme jatkossa. Ne asiat on nyt käsitelty. Jatkossa ei varmasti tapahdu vastaavanlaista – enkä sallisikaan sellaista tapahtuvan, puheenjohjaja Mika Walkamo totesi Hämeen Sanomissa.

Steelers pestasi uudeksi päävalmentajaksi Raine Laineen, jonka ensimmäisessä ottelussa lauantaina hämeenlinnalaiset voittivat kotonaan OLS:n. Laineen apuvalmentajiksi tulivat Tommi Ojala sekä Silén, jonka potkut siis käytännössä peruttiin.

– Uusi valmennustiimi on urheilujohtajan käsialaa. Se oli hänen valintansa, Walkamo kertoi HäSassa.

Lehden haastattelu julkaistiin perjantaina eli ennen kuin lauantain OLS-ottelun tulos oli tiedossa. Voitto nosti Steelersin miehet pois liigan jumbosijalta. Vaikka myös seuran vanhimmilla junioreilla eli A- ja B-pojilla on ollut omissa sarjoissaan vaikeaa, puheenjohtaja valoi toivoa tulevaan.

– Uskon, että hyvät vuodet ovat edessäpäin. Olemme tehneet hyviä suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Kerromme niistä, kun kerrottavaa on, Walkamo tuumi.