Liigat

HäSa: Steelersistä erotettu Petri Kemppainen: ”Toivottavasti sinne löytyy paremmat tekijät”

17.12.
2019
Liigat

Valmentaja Petri Kemppaiselle (vasemmalla) potkut Steelersistä tulivat yllätyksenä. Kuva: Ari Arola

Steelersin päävalmentajan paikalta potkut saanut Petri Kemppainen ei osannut yhtään odottaa kohtaloaan. Hän kommentoi tilannettaan ja suunnitelmiaan Hämeen Sanomille.

– Viime viikolla meitä vielä tuettiin ja sanottiin, ettei auta stressata, vaan pelataan nyt ja katsotaan miten menee. Sitten jotain tapahtui. Uskon, että olisimme saaneet tuolla pelillä pisteitä raavittua tällä kevätkierroksella, Kemppainen kertoi Hämeen Sanomille sunnuntaina.

Steelersin valmennusryhmästä Kemppainen ja kaksi apuria saivat lähteä lauantaina, kun joukkue oli hävinnyt kotonaan LASB:lle.

– Eihän potkujen saaminen kivaa ole, mutta täytyy kunnioittaa seuraa. Jotain oli tehtävä. Toivottavasti sinne löytyy paremmat tekijät kuin edelliset. Matkaa ja aikaa on vielä, Kemppainen sanoi haastattelussa.

Hämeen Sanomille Kemppainen kertoi, että valmentajien ja pelaajien välillä ei ollut ongelmia, eikä kuulemma myöskään valmennuksen ja seurajohdon. Kemppaisen mukaan valmentajilla oli työrauha.

Kemppainen toimi Steelersin päävalmentajana rakennustöiden ohessa. Hänen mukaansa Hämeenlinnassa tulisi satsata niin, että liigajoukkue saisi kokopäiväisen valmentajan.

– Aika mitätön korvaus saadaan siitä, että joka päivä ollaan hallilla, katsotaan videoita ja tehdään töitä poikien eteen, Kemppainen kertoi oman näkemyksensä HäSan haastattelussa.

Petri Kemppaisella on pitkä tausta hämäläisessä salibandyssa. Steelersiä hän valmensi nyt toista kauttaan, ja aiemmin hän oli luotsina nostamassa LASB:ia liigaan, silloin vielä Lammin Salibandyn nimellä. Pelaajaurallaan hän edusti liiga- ja divaritasolla sekä Trackersia että Steelersiä.

– Olen kyllä miettinyt, mitä seuraavaksi tapahtuu. Nyt vedetään kuitenkin happea. Tällä kaudella ei olla enää lajin parissa, Kemppainen totesi Hämeen Sanomille.

Iiro-Pekka Airola
Toimittaja

Twitter: @ipairola