Liigat

Maalijuhlissa kiistanalainen 9-1 -osuma – Tiikerit-pelaaja loukkaantui, SPV sai maalata vapaasti

02.12.
2019
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Lauantaina pelatussa Tiikerit-SPV-pelissä ei ollut paremmasta joukkueesta epäselvyyttä. SPV haki pisteet Vantaalta lukemin 13-3.

Toisessa erässä syntynyt 9-1-osuma on herättänyt keskustelua twitterissä. Tilanteessa Tiikereiden pelaaja loukkaantuu ja yrittää päästä pois kentältä. Loukkaantunut pelaaja ehtii olla maalin läheisyydessä melko pitkän aikaa, eikä tuomaristo tai SPV reagoi asiaan. Voi toki olla, että SPV:n pelaajat eivät ehdi tilannetta huomatakaan. Joka tapauksessa maalilla ei ole lopputuloksen kannalta suurta merkitystä ja se näyttäytyy irvokkaana.

Tiikerit-pääluotsi Miro Mäkelä kommentoi pelin jälkeen tapausta Twitterissä. ”Oliko tuo sun mielestä vaarallinen kontakti päähän?” oli Mäkelän mukaan tuomarin kommentti Tiikerit-kapteenille, joka yritti taluttaa pelaajaa pois kentältä SPV:n maalatessa. Tilanne näkyy videolla kohdasta 4.20 eteenpäin.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen