Liigat

Mika Kohonen loukkaantui liigaottelussa – laittoi kuvan ambulanssin sisältä

07.12.
2019
Liigat

Happeen Mika Kohonen loukkaantui lauantain kierroksella. Kuva: Esa Jokinen

Happee haki lauantaina miesten Salibandyliigassa täydet pisteet Sipoosta, mutta 12-5-vierasvoitossa oli karvas sivumaku.

Happeen pelaajalegenda Mika Kohonen loukkaantui ottelussa ja joutui lähtemään Nikkilän monitoimihallilta ambulanssikyydillä.

Ennen loukkaantumistaan Kohonen ehti tehdä ottelussa yhden maalin rangaistuslaukauksella. Toistaiseksi vamman laadusta ei ole tietoa, mutta Kohonen on kärsinyt uransa aikana lukuisista polvivammoista ja legendalla on ollut polven nivelrikko.

Kohonen päivitti Instagram-tililleen kuvan, jossa hän on ambulanssissa. Ripaus itseironiaa ja huumoria on mukana kuvaan liitetyssä hashtagissa, jossa 42-vuotias Kohonen kyselee, yrittääkö ”yläkerran äijä” sanoa jotain.

Kohosen vamma tuli aivan ottelun toisen erän viimeisillä hetkillä. Ruutu+:n ottelutallenteessa näkyy, kuinka Kohosta sattuu oman vaihtoaition edessä ja hän lähtee hyppimään pois kentältä yhdellä jalalla.

Juttua muokattu 8.12. klo 11: Lisätty tieto loukkaantumishetken näkymisestä tallenteella.

 

Iiro-Pekka Airola
Toimittaja

Twitter: @ipairola