Maajoukkueet

Suomen puolivälierävastus on Slovakia – ottelu alkaa torstaina klo 17

11.12.
2019
Maajoukkueet

Suomen MM-turnaus jatkuu torstaina Slovakiaa vastaan. Kuva: ©Ville Vuorinen

Suomen puolivälierävastus Neuchatelin salibandyn naisten MM-kisojen puolivälieriin on selvillä. Vastaan astelee Tanskan 6-3 voittanut Slovakia.

Slovakia oli Suomen puolivälierävastus myös vuoden 2017 MM-kisoissa, jolloin Suomi pudotti MM-emännät laulukuoroon loppuluvuin 6-2. Maat ovat kohdanneet yhteensä kolmesti, ja Suomi on vienyt ottelut nimiinsä maalierolla 27-4. Alkulohkossaan Slovakia kärsi kaksi isoa tappiota Tshekkiä (19-3) ja Ruotsia (23-1) vastaan, mutta voitti Latvian (7-5).

Suomen ja Slovakian välistä puolivälieräottelua voi seurata TV2:ssa ja Areenassa kello 16.55. Itse peli käynnistyy klo 17. Jos Suomi voittaa Slovakian niin turnaus jatkuu välierissä lauantaina klo 15.30. Vastaan tulee joko Saksa tai Ruotsi.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen