Classicille Champions Cupin pronssia – SB-Pro jäi neljänneksi

Nico Salo oli Classicin avainpelaajia pronssipelissä. Kuva: ©Ville Vuorinen/salibandy.fi

Nico Salo oli Classicin avainpelaajia pronssipelissä. Kuva: ©Ville Vuorinen/salibandy.fi

Salibandyn Champions Cupin pronssiottelut miteltiin sunnuntaina Ostravassa. SB-Pro kärsi 7-3-tappion Vitkovicea vastaan, ja Classic voitti oman pelinsä saman seuran joukkuetta vastaan lukemin 6-3.

Classic aloitti heikohkosti ja avauserä meni tshekkiläisille lukemin 2-1. Toisessa erässä tamperelaiset osuivat kahdesti ja kolmannen erän ensimmäisellä kympillä kolmesti ja ottelu ratkesi. Tehomiehinä häärivät Nico Salo (2+1) ja Ville Lastikka (1+2).

SB-Pro hävisi välierissä selkeästi sveitsiläisjoukkueelle, eikä pronssipeli sujunut sen paremmin. Tshekin mestari Vitkovice oli pelissä parempi lukemin 7-3. Pron tehopelaajia olivat Heidi Lirkki (2+0) ja Silja Eskelinen (1+1).

Naisten Champions Cupin finaali Täby-Kloten käynnistyy klo 17 Suomen aikaa ja IFF:n Youtube-kanava näyttää pelin. Miesten finaali Storvreta-Wiler-Ersigen starttaa klo 20 Suomen aikaa ja sen näkee Youtuben lisäksi VeikkausTV:stä.