Lievä enemmistö oli sitä mieltä, että Classic tulee vielä häviämään runkosarjassa

Classic hävisi Champions Cupissa Wilerille, mutta Salibandyliigassa sillä on pelkkiä voittoja toistaiseksi. Kuva: Ville Vuorinen/salibandy.fi

Classic hävisi Champions Cupissa Wilerille, mutta Salibandyliigassa sillä on pelkkiä voittoja toistaiseksi. Kuva: Ville Vuorinen/salibandy.fi

Kysyimme viime viikolla viikon kysymyksenä, että ”Häviääkö Classic yhtäkään runkosarjan ottelua tällä kaudella?”.

Vastaajia oli lopulta 47, joista 24 (51,1 %) uskoi Classicin vielä häviävän runkosarjassa tällä kaudella. 23 vastaajaa uskoi, että kaikki 18 peliään voittanut Classic jatkaa runkosarjan loppuun puhtaalla pelillä.

Kysymyksen yhteydessä pyydettiin arvioimaan mille joukkueelle Classic mahdollisesti häviää.

”Classicille tulee noutaja 1. helmikuuta, jos saadaan Turun tauti tai joku muu virus tartutettua sitä ennen sarjakärkeen”, Pirkka kommentoi.

”Classic häviää jatkoajalla yhden helmikuussa pelattavista otteluista. Vastustajasta en ennusta muuta kuin että Welhot se ei ole. Välierissä Classic häviää kerran ja finaaleissa kerran”, Seinäjokelainen ennusti.

”Classic häviää runkosarjassa yhden pelin ja se tulee olemaan joko TPS:lle tai Oilersille”, FuriousT arveli.

”Ervi, TPS tai SPV voivat viedä vähintään pisteen Classicilta, mutta voittavatko on ihan eri kysymys”, Säbantteri uumoili.

”Nappaisin tuohon listaan mukaan KrP:n. Paikallispeli vedetään Nokian jäähallissa ja uskoisin siihen löytyvän aika kovan latauksen”, Jussi K. lisäsi.

”Jos Classic häviää runkosarjassa, lähtisin lyömään rahojani joko Tepsille tai Krp:lle”, Banzai sanaili.