Divarit

Pahoista nilkkavammoista kärsinyt Teemu Metsälä palaa kaukaloihin kakkosdivisioonassa

23.01.
2020
Divarit

Teemu Metsälä palaa salibandykaukaloihin. Arkistokuva: Jarmo Koskela

Teemu Metsälä, 22, palaa salibandykaukaloihin Sisä-Suomen kakkosdivisioonassa. Metsälä pelaa loppukauden RSS Panthersissa, joka johtaa omaa kakkosdivisioonan lohkoaan.

Metsälä palaa niin sanotusti kotiin, sillä hän edusti juniorivuosinaan Lopen LFT:tä, jonka kanssa hän pääsi juhlimaan C-poikien SM-kultaa vuosikymmenen alussa. Avauspeli on sunnuntaina Riihimäellä Soittorasiaa vastaan.

Metsälä on pelannut 38 liigapeliä Steelersissä ja EräViikingeissä tehoin 19+15. Keväällä 2015 hän oli huuhtomassa U19-poikien MM-kultaa Ruotsissa.

Edellinen liigakausi ErVissä (2018-19) päättyi neljän pelin jälkeen vaikeaan nilkkavammaan. Nilkkavammat olivat varjostaneet jo vuosia peliuraa.

– Sarjan alkaessa ja muutaman pelin jälkeen kivut alkoi vaikuttaa jo arkipäiväiseen elämään sen verran, että oli vaan pakko yksinkertaisesti avata suu valmennuksen suuntaan ja todettava, että nyt on laitettava homma seis ja tutkittava enemmän, Metsälä kertoi tuolloin.

Samalla selvisi, että Metsälän sen hetken nilkoilla ei voinut pelata liigatasolla, sillä vamma uhkasi pahentua ilman kunnollista hoitoa. Paluu kentille tapahtuukin nyt kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.

Panthersin kokoonpanosta löytyy lukuisia viime kausina liigaa pelanneita pelaajia, kuten Daniel Megyaszai, Elmeri Saukkonen, Mikko Ruokolainen ja Teuvo Kinnunen.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen