Liigat

Salibandyliigan historian ensimmäinen viestintäpäällikkö julkistettiin – Ilari Isotalo nimettiin pestiin

23.01.
2020
Liigat

Kuvassa Ilari Isotalo. Kuva: salibandy.fi

Salibandyliigan viestintäpäälliköksi on nimetty Ilari Isotalo. Isotalo, 28, aloittaa pestissään 27.2.

Isotalo siirtyy pestiin Podium North jääkiekkomedian (Leijonat.com, SuomiKiekko-sivusto, NHLSuomi) yhteistoimituksen esimiehenä. Urheilutoimittamisen kokemusta löytyy myös MTV Sportin palveluksesta. Hänellä on kokemusta myös urheiluselostamisesta sekä -kuuluttamisesta.

– Hienoa päästä kehittämään Salibandyliigan viestintää ja uudistuvaa ilmettä. Jussi Ojala ja Salibandyliitto ovat tehneet jo aiemmin mainiota työtä, nyt liigan puolelle pystyy laittamaan vielä enemmän paukkuja peliin, Isotalo kommentoi Salibandyliiton uutisessa.

Tuore rekrytointi on koulutukseltaan medianomi Turun Ammattikorkeakoulusta. Salibandytaustaa löytyy Tapanilan Erän junioreista, harrastesarjoista ja katsomon puolelta.

– On todella innostavaa hypätä viestintäpuolelle juuri salibandyn pariin. Laji on vielä nuorekas, mutta liigasta löytyy jo melkoisesti myös perinteitä ja historiaa. Odotan innolla yhteistyötä seurojen kanssa. Salibandyliigasta löytyy sekä miesten että naisten puolelta iso määrä hienoja tarinoita ja persoonia. Tavoite on tuoda niitä esille raikkaalla ja kiinnostavalla tavalla – kaikkia moderneja media-alustoja hyödyntäen, Isotalo sanoitti.

Viestintäpäällikön rekrytointi liittyy erityisesti Salibandyliigan uuden stategian toteuttamiseen. Isotalo tulee työskentelemään SSBL Oy:n alaisuudessa, joka omistaa Salibandyliigan kaupalliset oikeudet.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen