Liigat

TPS:lle ikäviä uutisia – Joonas Koskisen kausi ohi

20.01.
2020
Liigat

Joona Koskisen kausi on ohi. Kuva: © Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

Hyökkääjä Joonas Koskisen, 27, kausi miesten Salibandyliigassa on ohi.

TPS kertoi kotisivuillaan, että Koskinen loukkaantui joukkueen harjoituksissa. Uutisen mukaan hyökkääjän kierukka repesi ja poissaolosta tulee noin kolmen kuukauden mittainen.

Koskisen kausi on ollut toistaiseksi erinomainen ja hän on iskenyt uransa parhaat runkosarjan pisteet jo tässä vaiheessa kautta (15+10). Koskinen joutui olemaan poissa koko viime kauden loukkaatumisen vuoksi.

– Iso pettymys, että kausi päättyy jälleen kesken omalta osalta. Ei pääse itse olemaan kentällä tavoittelemassa sitä mestaruutta ja auttamassa joukkuetta. Ei tunnu hyvältä, mutta sellasta se urheilu joskus on. Itselle ollut positiivinen kausi, olen saanut hyvin onnistumisia ja joukkueella kulkee loistavasti alkukankeuksien jälkeen. Olen kuitenkin mukana koko ajan ja yritetän sitten tsempata jätkiä katsomosta, Koskinen kommentoi.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen