Divarit

Tuomas Tokila pikahälytyksellä loppukaudeksi Rangersin tolppien väliin

19.01.
2020
Divarit

Kuva: Kirkkonummi Rangersin Facebook-tili

Maalivahti Tuomas Tokila, 27, edustaa loppukauden ajan Divarin Kirkkonummi Rangersia.

Toki edusti alkukauden ajan kolmosdivisioonan Morning Glorya. Vuosina 2014-2019 Tokila pelasi viisi kautta ja 128 ottelua pääsarjoissa Joensuun Josbassa. Kaudella 2014-15 karttui myös liigakokemusta 26 ottelun verran.

Tokila hälytettiin hätiin, sillä Jens Beijar loukkaantui Pirkkoja vastaan pelatussa ottelussa. Beijarin vamma ei ollut kuitenkaan odotetun vakava ja veräjänvartija palannee kaukaloon vielä tällä kaudella.

Rangers on tällä hetkellä seitsemäntenä tasaisessa Divarin runkosarjassa.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen