Viikon kysymys

Viikon kysymys: Mikä joukkue putoaa suoraan Salibandyliigasta?

17.01.
2020
Viikon kysymys

Welhot ja ÅIF taistevat sarjapaikastaan. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyliigan runkosarja on loppusuorallaan. Sijalle 14 jäänyt putoaa liigasta, sijoille 12-13 pelaavat playouteissa ja karsinnoissa. Runkosarjan 11. joukkue säilyttää sarjapaikkansa kaudelle 2020-21.

Tällä hetkellä sijalla 11 on Tiikerit, jolla on kasassa 15 pistettä (maaliero -56). Sijalla majailee Welhot, jolla on kasassa kymmenen pistettä (-64). Yhtä paljon pisteitä kerännyt ÅIF on toiseksi viimeisenä (-78). Perää pitää tällä hetkellä Steelers, joka on kerännyt yhdeksän pistettä (-61).

Mikä näistä joukkueista jää viimeiseksi ja putoaa suoraan liigasta runkosarjan jälkeen?

Tasapisteissä katsotaan ensiksi kolmen pisteen voittoja ja sitten maalieroa. Perustelethan vastaustasi.

Äänestykseen

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen