Viikonloppuvisa

Viikonloppuvisa: Salibandyliigan runkosarjan voittajat 1986-2019

04.01.
2020
Viikonloppuvisa

Kuva: Esa Jokinen

Viikonloppuvisassa arvuutellaan tällä viikolla Salibandyliigan runkosarjan voittajia vuodesta 1986 viime kauteen.

Visa olisi verrattaen helppo jos siihen voisi vain luetella joukkueita. Siksi tällä kertaa kysytään oikeita vastauksia kausikohtaisesti. Visassa voi hypätä seuraavaan (tai mihin tahansa) vuoteen, jos tietty vastaus ei tule heti mieleen. Aikaa on sen vuoksi annettu enemmän kuin visa ehkä muuten ottaisi. Toisekseen nyt on huomioitu vain runkosarja eikä esimerkiksi ylempiä loppusarjoja.

Viikoittaisia visojamme voi arvuutella vaikkapa busseissa yhteisillä pelireissuilla yksin tai yhdessä. Voitte toki myös testata kuka pärjää visailussa parhaiten. Kerro ihmeessä saamasi tai saamanne tulos foorumillamme tai sosiaalisessa mediassa.


Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen