Vilander jatkaa naisten maajoukkueessa – Huhtimo ja Meuronen pois valmennusryhmästä

Lasse Kurrosen valmennusryhmään tulee muutoksia. Kuva: ©Ville Vuorinen/salibandy.fi

Lasse Kurrosen valmennusryhmään tulee muutoksia. Kuva: ©Ville Vuorinen/salibandy.fi

Suomen naisten salibandymaajoukkue pelasi joulukuussa naisten MM-kisoissa Sveitsissä sijoittuen kolmanneksi. Pääluotsi Lasse Kurrosen jatkosopimus vuoden 2021 kisoja ajatellen julkaistiin jo lokakuussa.

Kurrosen lisäksi ryhmässä jatkaa Aki Vilander, joka jää pois U19-tyttöjen maajoukkueen pääluotsin paikalta kevään MM-kisojen jälkeen. Valmentaja Markus Huhtimo on viimeistä kertaa maajoukkueen mukana helmikuun maajoukkuetapahtumassa, mutta sen jälkeen pesti ei enää jatku.

Maalivahtivalmentaja Juho Meuronen ei ole myöskään enää mukana maajoukkuetoiminnassa, joten ryhmää aiotaan vielä täydentää.

– Valmennustiimiä täydennetään, kun saadaan tarvittavat yksityiskohdat selvitettyä ja sovittua. Pyrimme luonnollisesti saamaan ratkaisut mahdollisimman nopeasti, huippu-urheilujohtaja Jarkko Rantala kommentoi Salibandyliiton tiedotteessa.

Helmikuun alun maaotteluissa on Suomen MM-joukkue, mutta Suvi Hämäläinen ja Meri-Helmi Höynälä edustavat tuolloin U19-maajoukkuetta.