Viikon kysymys

Happeen pudotuspelipaikkaan löytyi luottoa – tänään tärkeä kamppailu Lahdessa

21.02.
2020
Viikon kysymys

Happeen pudotuspelipaikkaan löytyi lujaa luottoa. Kuva: Juhani Järvenpää

Kysyimme viime viikolla viikon kysymyksenä, että ottaako viimeisen pudotuspelipaikan Happee vai LASB?

Viime viikonlopun otteluiden tulokset varmasti vaikuttivat osin äänestykseen, sillä LASB hävisi Indiansille ja Happee kaatoi ErVin. Tällä hetkellä 39 pistettä kerännyt Happee on kiinni pudotuspelipaikassa sijalla 8. LASB on viiden pisteen päässä yhdeksäntenä.

Äänestyksessä Happeen pudotuspelipaikalle annettiin 26 ääntä (83,9 %) ja LASBille kaikkiaan 5 ääntä (16,1%). Ainoan kommentin kysymykseen tarjoili Arto Kilponen, joka totesi Happeen menevän pudotuspeleihin.

Kolme peliä on kuitenkin vielä jäljellä molemmilla joukkueilla ja tänään mitellään se kaikkein mielenkiintoisin ottelu LASB-Happee Lahdessa. Suorasta voitosta saa kolme pistettä, joten varsinaisen peliajan voitolla LASB taistelisi edelleen vahvasti pudotuspelipaikasta. Kauden avauspelissä lahtelaispoppoo vei voiton rankkarikisassa.

Kamppailun VeikkausTV-ennakon näet täältä
Viikon otteluista voi keskustella täällä

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen