Ulkomaat

IFF kokousti viime viikolla – toimisto pysyy Suomessa ainakin vuoteen 2024 asti

20.02.
2020
Ulkomaat

Kuvituskuva: IFF

Kansainvälisen Salibandyliiton IFF:n Central Board (CB) kokoontui viime viikolla Sveitsissä. Kokouksessa keskusteltiin monista mielenkiintoisista aihepiireistä lajin kannalta.

Suomalaisia äkkiseltään eniten koskettava asia on se, että IFF:n toimisto tulee pysymään Suomessa myös vuodet 2021-24. Suomen opetus- ja kulttuuriministeriö on antanut tukensa toimiston jatkamisella Suomessa. IFF:n toimisto sijaitsee Myllypuron Arena Centerin tiloissa.

Kokouksessa keskusteltiin myös salibandyn EM-kisojen tulevaisuudesta. Samalla päätettiin, että Euroopan maat, jotka ovat osallistuneet IFF:n kilpailuihin kutsutaan ylimääräiseen kokoukseen nuorten MM-kisojen yhteydessä toukokuussa. U19-tyttöjen kisat pelataan Uppsalassa.

Mielenkiintoinen aihepiiri oli myös Champions Cupin formaatin mahdollinen muuttaminen. Champions Cupin kehitysryhmä oli kokoontunut jo tammikuun lopussa ja ilmeisesti Champions Cupiin on tulossa jonkin sortin koti-/vierassysteemi. Mahdollinen uusi formaatti tulee kuitenkin artikkelin perusteella voimaan aikaisintaan vuonna 2023, eikä siitä kerrota sen tarkemmin.

IFF:n uutinen

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen