Viikonloppuvisa

Kuukauden megavisa: Kansainvälisen Salibandyliiton jäsenvaltiot

01.02.
2020
Viikonloppuvisa

Tämä maa saattaa olla mukana listalla. Kuva: Mika Hilska

Paljon keskustelua herättäneiden MM-karsintojen vuoksi kuukauden megavisa koskettaa jossain määrin aihepiiriä.

Kysymme siis kaikkia IFF:n jäsenvaltioita, joita on yhteensä 74. Täysjäseniä niistä on IFF:n tietojen mukaan 44. Voi olla, että tuohon joukkioon mahtuu jokunen hiukan yllättäväkin maa, joten ei kuin kokeilemaan sitten vain.

Viikoittaisia visojamme voi arvuutella vaikkapa busseissa yhteisillä pelireissuilla yksin tai yhdessä. Voitte toki myös testata kuka pärjää visailussa parhaiten. Kerro ihmeessä saamasi tai saamanne tulos foorumillamme tai sosiaalisessa mediassa.


Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen