SaiPa Salibandy valitsi historiansa ensimmäisen puheenjohtajan – ”Yksi merkittävimmistä urheiluseuroista Etelä-Karjalassa”

Lappeenrannan uusi seura sai hallituksen. Kuva: SaiPa Salibandy

Lappeenrannan uusi seura sai hallituksen. Kuva: SaiPa Salibandy

Seurafuusion myötä Lappeenrantaan syntyvä uusi Saimaan Pallo Salibandy ry valitsi seurahistoriansa ensimmäisen hallituksen. Ensimmäiseksi puheenjohtajaksi valittiin Ding Ma. Hän työskentelee projektipäällikkönä ja Aasia-asiantuntijana Etelä-Karjalan maakuntaliitossa.

Man johtamaan hallitukseen valittiin varapuheenjohtajaksi Niina Seppälä ja jäseniksi Nina Parkkari, Petri Ilves, Joni Kakko, Simo Kettunen, Tomi Käiväräinen sekä Vesa Torikka.

Uusi seura SaiPa Salibandy syntyy, kun lappeenrantalaiset salibandyseurat NST ja PoNoVo yhdistyvät.

– Uusi organisaatio tulee olemaan yksi merkittävimmistä urheiluseuroista Etelä-Karjalassa. On hienoa tulla ammattitaitoisten ja intohimoisten ihmisten joukkoon kehittämään uutta seuraa. Kunnioitetaan NST:n ja PoNoVon hienoa historiaa ja rakennetaan SaiPa Salibandylle vielä loisteliaampaa tulevaisuutta, tuore puheenjohtaja Ding Ma kertoi seuran tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan SaiPa Salibandyn hallitus sitoutuu vahvasti arvoihin, joita ovat avoimuus, uusinajattelu ja vaikuttavuus.

Avoimuus tarkoittaa, että päätöksenteko kaikilla tasoilla on läpinäkyvää ja viestintä mahdollisimman avointa.

Uusinajattelu perustuu tiedotteen mukaan siihen, että uuden seuran käynnistämisen myötä jokaisella on loistava mahdollisuus lähteä miettimään toimintatapoja tuoreesta näkökulmasta ja yhteistyötä tehdään yli laji- ja kaupunkirajojen.

Vaikuttavuus taas tulee siitä, että harrastajat ja kilpaurheilijat eri ikäluokissa nousevat uudessa organisaatiossa yli 800 jäseneen ja seura haluaa pitää jokaisesta huolta.