Liigat

Siekkinen ja Ukkonen jatkavat Happeen paidassa seuraavat kaksi kautta

17.02.
2020
Liigat

Kaapo Siekkinen (19) jatkaa Happeessa. Kuva: Juhani Järvenpää

Jyväskylän Happee kertoi viime viikolla sosiaalisessa mediassa, että se on tehnyt jatkosopimukset Eemil Ukkosen ja Kaapo Siekkisen kanssa. Molemmat jatkavat ainakin seuraavat kaksi kautta.

Ukkonen, 23, on pelannut liigassa jo yli ottelua Happeen hirvinutussa. Ukkoselta löytyy palkintokaapista SM-kulta, kaksi hopeaa ja yksi pronssi. Pudotuspelit huomioiden Ukkonen on iskenyt tehot 44+49 liigapeleissä. Puolustajan tililtä löytyy neljä miesten maaottelua U19-poikien MM-kulta keväältä 2015.

Siekkinen, 19, on murtautunut tällä kaudella toden teolla Happeen liigamiehistöön. Viime kaudella liigapelejä kertyi viisi (2+1), mutta tällä kaudella niitä on jo 22 (12+7). Siekkinen saavutti viime keväänä U19-poikien MM-pronssia Kanadan kisoissa.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen