Divarit

Bergendahl ja Myllyharju edustavat Karhuja ensi kaudella

25.03.
2020
Divarit

Juho Myllyharju pelaa ensi kaudella Karhuissa. Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com

Porilainen Karhut on jatkanut Divarin joukkueen rakentamista. Maalivahti Tomi Bergendahl, 35, ja hyökkääjä Juho Myllyharju, 24, edustavat joukkuetta ensi kaudella.

Begendahl pelasi viime kaudella kuusi ottelua Karhuissa. Aiemmalta uralta löytyy yli 200 pääsarjaottelua.

– Viime kaudella tultiin kesken kauden mukaan peleihin, kun oli kohtuu vaikea tilanne. Pelit lähti kuitenkin positiivisesti käyntiin ja sijoitus koheni sarjataulukossa. Pudotuspeleistä jääminen oli kyllä iso pettymys itselle ja se jätti paljon nälkää tulevaan.

– Virtaa riittää kyllä nyt todella paljon. Omatoimiset harjoitukset on jo aloitettu. Ei ole kovin montaa kertaa kautta päätetty näin aikaisin. Vielä kun päästäisin joukkueen kanssa tosi toimiin, Bergendahl kommentoi seuran tiedotteessa.

Myllyharju pelasi viime kaudella pääosin Karhujen farmijoukkue PiTu:ssa kakkosdivaria. 21 liigapeliäkin pelannut Myllyharju oli PiTu:n viime kauden tehopelaaja pistein 23+14. Karhuja hyökkääjä edusti neljässä pelissä.

– Ihan kivasti meni omalta osalta pelit niin Pitussa kuin myös muutamaan otteeseen Karhuissa viime kaudella. Mukava tulla takaisin Karhu-paitaan. Odotan todella paljon jo ensi kautta, että päästään kaukaloon voittamaan pelejä, Myllyharju sanaili.

Karhujen sopimustilanne 24.3.2020

Kenttäpelaajat:
Juuso Ahola
Tomi Bergendahl
Joni Halminen
Tuomas Huhtala
Niko Järvenpää
Erkka Marjamäki
Juho Myllyharju
Tuomas Puisto
Vertti Rautava
Kalle Santanen
Julius Tuominen
Eero Vanhatalo
Jankke Virtala

Valmennus:
Pekka Nylund, vastuuvalmentaja
Jani Rajala, valmentaja
Juhani Honkavuo, fysioterapeutti
Aapo Tamminen, fysioterapeutti

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen